2013 m. balandžio 26 d., penktadienis

Vyšniniai jogurtiniai ledai

Kaip jau minėjau čia , kad dariau du ledų variantus, tai čia pateikiu vyšninius jogurtinius ledus.
Kurie skanesni net nežinau, abu skanūs :D Man labai patinka vyšnios, tai gal labiau linkčiau prie šitų.


Reikės:

150 g. graikiško jogurto (galima ir natūralaus)
1 v.š. medaus
~ 100 ml. koncervuotų vyšnių iš kompoto

Vyšnias nusunkti ir labai smulkiai supjaustyti. Jogurtą sumaišyti su medum, sudėti vyšnias, aš dar pyliau 1 v.š. skysčio, kad spalva intensyvesnė būtų. 
Viską permaišyti ir dėti į didesnį plastikinį indą ir į šaldiklį. Kai pradės stingti, išimti ir perplakti mikseriu, ir vėl leisti stingti. Taip pakartoti bent 3 kartus. Kuo daugiau ledai bus perplakti, tuo bus skanesni, puresni, nesijaus vandens kristalų. Kaip ir persikinius, ir šiuos plakiau 4 kartus. 



 

1 komentaras:

  1. Būtinai bandysiu šiuos ledus, kai pagaliau pas mus sušils :) Labai paprastas ir skanus receptas!!!
    Daiva (Virtuvės kertelės)

    AtsakytiPanaikinti

Varškiniai čirviniai blynai

Puikus čirviniai blynai! Traškūs iš išorės, ir minkštučiai viduje. Skanūs tiek šilti, tiek šalti, jau nepamen kada kepti, bet pamenu sk...