Receptas iš čia
Seniau jau ne kartą darytas, bet primirštas receptas, bet va pamačiau pas dovilytę bloge,tai nusprendžiau vėl pasidaryt, dar pabandžiau su pomidoriukais, bet mums skaniau be, nes aš pati nemėgėja ir keptų pomidorų, man skaniau šviežūs.
O aš sunaudojau:
3 vištienos krūtinėles
3 v.š. pesto padažo
~50 ml. grietinėlės
2 a.š. džiovintų bazilikų (tinka ir šv. dar skaniau)
1 a.š. kario
1 a.š. džiovintos aštriosios paprikos
3 nedidelius pomidoriukus
Vištienos krūtinėlę susipjaustyti gabaliukais, bet ne per mažais, kad per daug neišsausėtų. Pakepinti ant nedidelio kiekio aliejaus su visais prieskoniais. Aš apkepinau ganėtinai nemažai,kad jaustųsi paskrudimas, tada dėjau pesto padažą, pyliau grietinėlę ir dar porą v.š. vandens, ir dar pakepinau iki burbuliavimo. Perpjoviau pomidoriukusper pusę, sudėjau į keptuvę ir dar kelias sekundes maišydama pakepinau.
Valgėm su tagliatelle makaronais.
SKanu! tik kitą kart nebedėčiau pomidoriukų. Bet kas mėgsta taip pakepintus, tai puikiai tinka :)
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Tuno salotos su putpelių kiaušinukais
Tuno salotas darau gan dažnai kai norisi kažko greito ir lengvo. Šioms sunaudojau: Dvi saujas salotų lapelių Pusę raudonos ...
-
Visai neseniai manęs vienas žmogus paklausė, kuris valfių receptas mano mėgiamiausias... Ir tada aš susimąsčiau, kad Belgijoje esu jau 7 me...
-
Gal kai kam pasirodys keistas klausimas, man tai buvo vos ne dienos atradimas. Tiesa, reikia pridurti, šaldau ne visas sriubas, tik trintas...
Kaip šauniai vištieną patobulinai su papildomais priekoniais :)
AtsakytiPanaikinti