Blynai su "priedais" man skaniausi su obuoliais.
Parašysiu kaip aš darau :)
2 obuoliai
1 kiaušinis
800 ml pieno
šiek tiek cukraus ir druskos
Miltų (kiekio tikslaus nepasakysiu, beriu ir maišau, kad gautųsi geros tirštos grietinės tirštumo).
Pirmiausiai nusilupu obuolius, ir juos susipjaustau mažais gabaliukais (tarkuoti nepatinka). Kiaušinį gerai išplaku su cukrumi ir druska, pilu pieną, beriu obuolius, ir maišydama palengva beriu miltus ir žiūriu tirštumą (turbūt gaunas ~500 g miltų, bet negarantuoju). Kai viskas paruošta, palieku pastovėti ~20 min, kad miltai išbrinktų, ir tik tada ant nedidelio kiekio aliejaus kepu blynukus iš abiejų pusių, kol gražiai paruduoja.
Skanūs tiek šilti, tiek šalti.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Tuno salotos su putpelių kiaušinukais
Tuno salotas darau gan dažnai kai norisi kažko greito ir lengvo. Šioms sunaudojau: Dvi saujas salotų lapelių Pusę raudonos ...
-
Visai neseniai manęs vienas žmogus paklausė, kuris valfių receptas mano mėgiamiausias... Ir tada aš susimąsčiau, kad Belgijoje esu jau 7 me...
-
Gal kai kam pasirodys keistas klausimas, man tai buvo vos ne dienos atradimas. Tiesa, reikia pridurti, šaldau ne visas sriubas, tik trintas...
AAA kodėl aš neturiu obuolių :( taip noriu blynų, o kai pamačiau šiuos ir tokį gėrį priminei, žiauuuriai užsimaniau. Ech reikės nepamiršti 1dienį nusipirkt
AtsakytiPanaikinti:) aš ir jau buvau pamiršus, paprastai kai tik kokie pagenda obuoliai,tai iš kart blynams sueina..
AtsakytiPanaikinti