2011 m. kovo 15 d., antradienis

Vasarą prisiminus... ŠAŠLYKAI



Nu ką galiu pasakyt, net sutraukė žandus, seilės susikaupė, skrandis pradėjo leist kažkokius įtartinus garsus... ir vien tik pamačius šias foto, ir prisiminus pernai metų viešnagę namie, ir mano tėčio darytus šašlykus.. :)

Jokio stebuklo čia nebūta, aišku, bet pasidalinsiu paruošimu, kaip mes visada ruošdavom, ir ruošiam..
Taigi, mėsą susipjaustom nemažais gabaliukais, ne per mažais, kad nesudžiūtų, bet ir ne per dideliais, kad spėtų iškept, ir marinuojam min. 2 val, o geriausiai kokį pusdienį.
O marinatas paprastas: majonezas, druska, pipirai, keli lauro lapai tarp rankų sutrupinti. O daugiau jau viskas paprasta, pasimarinavus, veriam ant iešmų, pasiruošiam ant ko kept ir pirmyn erzinti kaimynų kvapais :))
Tiesa, niekada nekepam ant pilnosn ugnies,(esu ir taip mačius) o tik kai medis jau gerokai padega, ir liepsna vos vos būna (trunka ilgiau, bet mėsytė minkštutė), ir dar kepant visada aplaisto raudonu vynu ar alum.


5 komentarai:

  1. ojej...negaliu ziuret....kaip cia skanuuu,kaipp kvepia jauciuuuuu!

    Kazkaip buvau pametus tavo bloga,smagu,kad radau!

    AtsakytiPanaikinti
  2. dabar ziuriu ir atrodo kad valgau, nu toks isitikinimas, kad jauciu kvapus blyn.. is ties pasiilgau :(

    kad buvau as ji uzdarius :D
    dabar vel sugalvojau, nors ir per daug as cia nededu nieko gudro... nespeju/pamirstu viska paveiksluot, ka gaminu..

    AtsakytiPanaikinti
  3. apseilesiu ekranaaaaaaaaaaaa :DDD

    AtsakytiPanaikinti
  4. labai jau prastas skonis su tuo majonezu ir pina kancerogeno jam sudegus.

    AtsakytiPanaikinti

Varškiniai čirviniai blynai

Puikus čirviniai blynai! Traškūs iš išorės, ir minkštučiai viduje. Skanūs tiek šilti, tiek šalti, jau nepamen kada kepti, bet pamenu sk...