
Nežinau kiek versijų jų darau, bet vis liekam patenkinti.
Šį kartą viskas įprastai, tik troškindama dar pyliau ~50 ml raudono vyno.
Spagečiams paruošti reikia:
~300 gramų jautienos faršo
3 morkų
2 raudonųjų svogūnų (tinka ir įprasti)
~50 ml raudono vyno
Padažo spagečiams (arba koncervuotų pomidorų skardinėje, bet šį kart naudojau padažą iš indo)
Druskos, pipirų, džiovintos paprikos, baziliko prieskonių
Pirmiausiai pakepinu tarkuotas morkas ir smulkiai pjaustytus svogūnus ant trupučio aliejaus, tada dedu faršą, prieskonius ir vis pamaišant pakepinu. Supilu raudoną vyną, spagečių padažą,uždengiu dangčiu bei pamažinu ugnį ir leidžiu pasitroškint ~ 30 min. Likus kelioms minutėms iki pabaigos dar patroškinu atidengus dangtį.
Kol troškinas padažas, išverdu spagečius pasūdintame vandenyje.
Ant viršaus galima užbarstyti sūrio, bet šį kart barsčiau šviežią pipirnę, suteikė aštriai malonų skonį.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą