Darau arba su ryžiais, arba rudais makaronais kaip šie.
2 didelėm porcijom reikės (arba 2 mažom po du kartus kaip kad mums gavos)
400-500 g jautienos mėsos (kiaulienos)
2 raudonųjų svogūnų
Konservuotų pomidorų skardinės be odelių
Prieskonių
Šiek tiek aliejaus
Makaronų (ar ryžių)
Susipjaustau mėsą mažais gabaliukais, svogūną smulkiai. Šį kart mėsą kepiau jau ant svogūno, paprastai kepu pirma mėsą. Pakepinau šiek tiek svogūną, tada dėjau mėsą, pipirų, druskos, kitų džiovintų žolelių, džiovintos paprikos (mes valgom aštriai dažnai), viską išmaišiau ir kepinau, paskiau užpyliau stiklinę vandens ir troškinos kol jautienos mėsa paliko minkšta, apie 20min. tada sudėjau konc. pomidorus ir dar apie 12 -15 min patroškinau, kol jų beveik nebesimatė, tuo tarpu viriau makaronus.
Išvirus nukošiau, na ir į lėkštę ir mėsą ant viršaus. Kitą dieną išmaišiau viską per vieną...
čia tinka ir žirneliai, pupelės, žodžiu, viskas ką turi, bet mes dažniausiai darom taip.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Tuno salotos su putpelių kiaušinukais
Tuno salotas darau gan dažnai kai norisi kažko greito ir lengvo. Šioms sunaudojau: Dvi saujas salotų lapelių Pusę raudonos ...
-
Visai neseniai manęs vienas žmogus paklausė, kuris valfių receptas mano mėgiamiausias... Ir tada aš susimąsčiau, kad Belgijoje esu jau 7 me...
-
Gal kai kam pasirodys keistas klausimas, man tai buvo vos ne dienos atradimas. Tiesa, reikia pridurti, šaldau ne visas sriubas, tik trintas...
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą