Receptas iš čia
Kaip ir su sushi, niekada negalvojau, kad pati darysiu :) :)
Dar neragavau pastovėjusios, bet manau bus taip pat puiki :)
Aš dariau iš daug mažesnio kiekio, nes neturėjau tiek indelių, bet čia įkopijuoju originalų.
Reikės:
2 kg. kopūstų
2 kg. pomidorų
1 kg. saldžių paprikų
1 kg. morkų
1 kg. svogūnų
400 ml aliejaus
1.5 stiklinės cukraus
150-160 ml. acto
150 g. druskos
Visas daržoves, išskyrus svogūnus, supjaustyti ir sudėti į puodą. Suberti visus prieskonius, išmaišyti ir palikti 3-4 val. pastovėti. Paskui sudėti pjaustytus svogūnus, viską užvirinti ir virti 40-50 min., vis pamaišant. Mišrainę sudėti į stiklainius ir užsukti dangteliais. Apversti stiklainius ir laikyti iki ryto.
P.s. stiklainių aš nekaitinau, niekada taip nedarom, viskas laiko.
Kitu kartu druskos dėčiau gal kiek mažiau, nes paragavus dar kol troškinos buvo gan sūroka, bet gal kai pastovi nebe taip jaučias, nežinau kol kas.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Tuno salotos su putpelių kiaušinukais
Tuno salotas darau gan dažnai kai norisi kažko greito ir lengvo. Šioms sunaudojau: Dvi saujas salotų lapelių Pusę raudonos ...
-
Visai neseniai manęs vienas žmogus paklausė, kuris valfių receptas mano mėgiamiausias... Ir tada aš susimąsčiau, kad Belgijoje esu jau 7 me...
-
Gal kai kam pasirodys keistas klausimas, man tai buvo vos ne dienos atradimas. Tiesa, reikia pridurti, šaldau ne visas sriubas, tik trintas...
Grange, mišrainė puiki gavosi! Aš iš jos tik sriubą verdu, mums ji labai labai patinka! Labai skani gaunasi. Pabandysi, paragausi ir žinosi :)
AtsakytiPanaikintiAčiū už receptuką :)
AtsakytiPanaikintiDar neragavau, reiks artimiausiu laiku sriubą pabandyt/