2011 m. rugpjūčio 20 d., šeštadienis

Tilapijų file džiuvesėliuose


Kartojuos, bet žuvį ne taip dažnai valgom, bet jei valgom tai dažniausiai tokiu būdu pagamintą (arba išskirtinai sau daraus kitaip :) )

2 porcijoms reikia:
  • 2 gabaliukų file
  • 1 kiaušinio
  • 3-4 v.š. džiuvesėlių
  • Mėgiamų prieskonių žuviai (aš naudojau druską, pipirus, karį bei dž. baziliką. Skurdžiai turiu žuviai, reikia pasitaisyti)
  • Ryžių 120 g. 2 porcijoms
  • Mėgiamų daržovių prie žuvies (pas mane buvo žirneliai, morkos bei brokoliai)
Žuvį paprieskoniuoti  ir palikti šiek tiek. Viename dubenėlyje išsiplakti kiaušinį, kitame pasiruošti džiuvesėlius.
Merkti žuvį iš abiejų pusių į kiaušinį, ir paskiau į džiuvesėlius ir gerai apkepti iš abiejų pusių.
Išsivirti ryžius bei daržoves ir kartu patiekti.

Skanu su česnakiniu padažiuku, jei reikia.
Jį dariau iš 2 v.š. grietinės, 1 v.š. majonezo ir skiltelės česnako.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Varškiniai čirviniai blynai

Puikus čirviniai blynai! Traškūs iš išorės, ir minkštučiai viduje. Skanūs tiek šilti, tiek šalti, jau nepamen kada kepti, bet pamenu sk...