2011 m. rugsėjo 9 d., penktadienis

Tinginys


Turiu du darymo būdus, šitas mėgiamiausias.

Sunaudojau:
  • 200 g. sviesto
  • Skardinę kondencuoto pieno
  • 300 g. petit beurre  sausainių
  • 3-4 v.š. karčiosios kakavos
Sausainius susmulkinau kombaine. Puode ištirpdžiau sviestą, dėjau kondencuotą pieną ir kakavą ir viską paviriau 3 minutes. Subėriau smulkintus sausainius.
Viską padalinus į tris dalis sukau į kepimo popierių, suslėgiau ir palikau kad atvėstų, kai atvėso, per naktį palikau šaldiklyje.
Mums labiausiai patiko toks kietas, nes laikant paprastai šaldytuve jis būna minkštas.
Visą laik ir laikau šaldiklyje, prieš pjaunant minutę palaikau išimtą kad lengviau pjautųsi.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Varškiniai čirviniai blynai

Puikus čirviniai blynai! Traškūs iš išorės, ir minkštučiai viduje. Skanūs tiek šilti, tiek šalti, jau nepamen kada kepti, bet pamenu sk...