2011 m. rugsėjo 9 d., penktadienis

Slyvų pyragas su panyru

Pyrago receptas čia

Kaip dariau panyrą čia


Pyragą ruošiau kaip ir pirmu kartu, tik dar nusprendžiau įmaišyti ir panyro kartu. Kadangi pyragas buvo tikrai nemažas, šį kartą dariau ilgesnėje skardoje ir plonesnį, taip patiko labiau, tai man tos varškytės nelabai užteko, kad padengt viską, reiktų daryt iš dvigubos normos. Bet kad pridėjo papildomą skonį, tai tikrai.

Taigi, sudėjus tešlą bei slyvas, ant viršaus apibarsčiau paruoštu panyru. Jį dar sumaišiau su šiek tiek cukraus, bei spekuloos prieskoniais (čia mixas įvairių prieskonių, t.y. malto cinamono, kardamono, muskato riešuto, baltųjų pipirų, imbiero ir gvazdikėlių). Kvapas pasakiškas!


tada jau kaip ir seka recepte, barsčiau likusia tešla ant viršaus ir dėjau kepti.


Gavosi ilgas, nemažas pyragas, kurio užtekp ilgam, ir į sekančią dieną jis dar skanesnis.


Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Varškiniai čirviniai blynai

Puikus čirviniai blynai! Traškūs iš išorės, ir minkštučiai viduje. Skanūs tiek šilti, tiek šalti, jau nepamen kada kepti, bet pamenu sk...