2011 m. rugsėjo 9 d., penktadienis

Tuno užtepėlė


Dažnai tokią užtepėlę valgom pusryčiams.

Reikia:
  • Skardinės tuno 
  • Kelių saulėje džiovintų pomidorų
  • Druskos bei pipirų
  • 1-2 v.š. majonezo
Tuną nuvarvinu, sudedu į indelį, sukarpau pomidorus (man taip parasčiau, nei pjaustyti), gerai papipirinu ir apibarstau druska, bei sumaišau su majonezu. Jei tunas savose sultyse, tai dedu 2 v.š. maždaug. Jei aliejuje, tai majonezo reikia mažiau.

2 komentarai:

  1. Grange, koks grazus atnaujintas puslapis, ir kokios nuotraukos!
    Uztepele atrodo labai skaniai, kai tik turesiu pomidoru dziovintu, bus isbandyta :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. uijjj ačiūū... psl atrodo seniai jau toks, pati pamirsau :d

    Skanu, pabandyk, nieko gudro nereikia, nors b dar alyvuogiu ant virsaus deda, as kai nemegstu tai man taip pilnai uztenka ant duonos riekutes.

    AtsakytiPanaikinti

Varškiniai čirviniai blynai

Puikus čirviniai blynai! Traškūs iš išorės, ir minkštučiai viduje. Skanūs tiek šilti, tiek šalti, jau nepamen kada kepti, bet pamenu sk...