2010 m. kovo 20 d., šeštadienis

Karšti sumuštinukai

Paprasti kaip 2x2, bet visą skanumą čia suteikė šviežiai auginta pipirnė :)
Kaip žinia, ją auginti labai lengva. Tereikia indelio, vatos ar popierinio rankšluosčio, vandens ir pipirnės sėklų. Indelį išklojau vata (su popierium nebandžiau, bet sakė taip pat gerai auga),sušlapinau gerai vatą, bėriau ganėtinai gausiai pipirnės sėklų ir viskas. Belieka kelias dienas laukti, ir laikyti indelį šiltai prieš saulutę ir netrukus galima bus mėgautis šviežia žaluma, kuri, beje,yra labai maistinga.


O kai suaugo, ją panaudojau vienam labai paprastam reikalui šį kartą - karštiems sumuštiniams.


Reikės:
Duonos
Šiek tiek sviesto
Daktariškos dešros ar kumpio
Sūrio
Kečupo
Pipirnės
Šv. pomidorų

Duoną šiek tiek patepiau sviestu, dėjau tokią kaip lt daktarišką dešrą, tik pas mus ji jautienos, išspaudžiau vos vos kečupo, sūrio ant viršaus ir viskas keliavo į orkaitę apie 15 min kol sūris išsilydė ir apačia gražiai paskrudo.
Tada ant viršaus dėjau šviežio pomidoro riekutes ir truputėlį pipirnės ir skanavom :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Varškiniai čirviniai blynai

Puikus čirviniai blynai! Traškūs iš išorės, ir minkštučiai viduje. Skanūs tiek šilti, tiek šalti, jau nepamen kada kepti, bet pamenu sk...