Paprasti kaip 2x2, bet visą skanumą čia suteikė šviežiai auginta pipirnė :)
Kaip žinia, ją auginti labai lengva. Tereikia indelio, vatos ar popierinio rankšluosčio, vandens ir pipirnės sėklų. Indelį išklojau vata (su popierium nebandžiau, bet sakė taip pat gerai auga),sušlapinau gerai vatą, bėriau ganėtinai gausiai pipirnės sėklų ir viskas. Belieka kelias dienas laukti, ir laikyti indelį šiltai prieš saulutę ir netrukus galima bus mėgautis šviežia žaluma, kuri, beje,yra labai maistinga.
O kai suaugo, ją panaudojau vienam labai paprastam reikalui šį kartą - karštiems sumuštiniams.
Reikės:
Duonos
Šiek tiek sviesto
Daktariškos dešros ar kumpio
Sūrio
Kečupo
Pipirnės
Šv. pomidorų
Duoną šiek tiek patepiau sviestu, dėjau tokią kaip lt daktarišką dešrą, tik pas mus ji jautienos, išspaudžiau vos vos kečupo, sūrio ant viršaus ir viskas keliavo į orkaitę apie 15 min kol sūris išsilydė ir apačia gražiai paskrudo.
Tada ant viršaus dėjau šviežio pomidoro riekutes ir truputėlį pipirnės ir skanavom :)
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Tuno salotos su putpelių kiaušinukais
Tuno salotas darau gan dažnai kai norisi kažko greito ir lengvo. Šioms sunaudojau: Dvi saujas salotų lapelių Pusę raudonos ...
-
Visai neseniai manęs vienas žmogus paklausė, kuris valfių receptas mano mėgiamiausias... Ir tada aš susimąsčiau, kad Belgijoje esu jau 7 me...
-
Gal kai kam pasirodys keistas klausimas, man tai buvo vos ne dienos atradimas. Tiesa, reikia pridurti, šaldau ne visas sriubas, tik trintas...
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą