2010 m. kovo 25 d., ketvirtadienis

Aštrios vištienos troškinys



Keliu šitą foto, nes tikrąją ištryniau per tą skubėjimą. Ant viršaus dar pipirnių ir šivežių krapiukų buvo :D

Greitai padaromas troškinukas. Reikės:

Saliero stiebo
2 šviežių pomidorų (arba skardinės be odelių)
1 mažiuko indelio pomidorų pastos
Kelių šaukštų čili padažo
50 ml grietinėlės
Vištienos krūtinėlės
Kario, pipirų,druskos,džiovintos smulkintos paprikos, krapų ir petražolių
Šaukšto alyvų aliejaus kepimui

Kombaine susismulkinau salierą ir pomidorus, keptuvę įkaitinau su aliejumi, ir dėjau daržoves, pyliau pusę stiklinįs vandens. Kai jau beveik suminkštėjo, sudėjau pomidorų pastą, čili padažiuką, visus prieskonius, daug petražolių ir šaldytų krapų. Viską gerai patroškinau, tada sudėjau pjaustytą vištienos krūtinėlę, bėriau kario ir dar troškinau, kol mėsa išsitroškino.
Kadangi paragavus paaiškėjo, kad padauginau čili (nes jau padažas buvo aštrus,sumaišiau su tuo saldžiuoju hmm),tai reikalą pagerino grietinėlė, kuri nuėmė visą aštrumą.
Dar viską pakepinau kelias min. kol virė ryžiai, ir viskas.
Dedam ryžius, pilam padažą, ant viršaus dar dėjau šviežių pipirnių ir savo daržo krapiukų. VA :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Varškiniai čirviniai blynai

Puikus čirviniai blynai! Traškūs iš išorės, ir minkštučiai viduje. Skanūs tiek šilti, tiek šalti, jau nepamen kada kepti, bet pamenu sk...