2012 m. rugpjūčio 6 d., pirmadienis
Cannelloni makaronai
Reikės:
Cannelloni makaronų (aš dariau iš 12 vnt.)
~200 g. vištienos faršo
Prieskonių faršui
Žiupsnelio šviežių petražolių
Saujelės šaldytų žirnelių
Parmezano sūrio patiekimui
Sultinio kepimui
Padažą naudojau jau iš indelio šį kartą.
Faršą šiek tiek pakepinti su prieskoniais, suberti žirnelius.
Makaronų apvirti nereikia!
Prikimšti makaronus, sudėti į indą, pilti sultinį ir ant viršaus sudėti kelis v.š. padažo.
Kepti ~ 30 min kol makaronai suminkštėja, patikrinti aštriu peiliu.
Kam patinka sūrį galima berti į kepimo pabaigą kad jis išsilydytų pilnai, aš patarkavau prieš patiekiant į lėštę.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Tuno salotos su putpelių kiaušinukais
Tuno salotas darau gan dažnai kai norisi kažko greito ir lengvo. Šioms sunaudojau: Dvi saujas salotų lapelių Pusę raudonos ...
-
Visai neseniai manęs vienas žmogus paklausė, kuris valfių receptas mano mėgiamiausias... Ir tada aš susimąsčiau, kad Belgijoje esu jau 7 me...
-
Gal kai kam pasirodys keistas klausimas, man tai buvo vos ne dienos atradimas. Tiesa, reikia pridurti, šaldau ne visas sriubas, tik trintas...
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą