2012 m. rugpjūčio 6 d., pirmadienis

Cannelloni makaronai



Reikės:

Cannelloni makaronų (aš dariau iš 12 vnt.)
~200 g. vištienos faršo
Prieskonių faršui
Žiupsnelio šviežių petražolių
Saujelės šaldytų žirnelių
Parmezano sūrio patiekimui
Sultinio kepimui

Padažą naudojau jau iš indelio šį kartą.

Faršą šiek tiek pakepinti su prieskoniais, suberti žirnelius.
Makaronų apvirti nereikia!
Prikimšti makaronus, sudėti į indą, pilti sultinį ir ant viršaus sudėti kelis v.š. padažo.
Kepti ~ 30 min kol makaronai suminkštėja, patikrinti aštriu peiliu.

Kam patinka sūrį galima berti į kepimo pabaigą kad jis išsilydytų pilnai, aš patarkavau prieš patiekiant į lėštę.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Varškiniai čirviniai blynai

Puikus čirviniai blynai! Traškūs iš išorės, ir minkštučiai viduje. Skanūs tiek šilti, tiek šalti, jau nepamen kada kepti, bet pamenu sk...