2014 m. balandžio 9 d., trečiadienis

Žuvies kotletukai su puikiomis bulvytėmis

Žuvies kotletukai  kepti jau seniau, pamėgti, tai neeksperimentuoju. Visada gaunasi, skanūs šilti ar šalti.


O bulvytes dariau taip:  mažas, maždaug vienodo dydžio bulvytes nulupau, ir truputį apviriau. Dėjau į maišiuką, pyliau kelis lašus čili aliejaus ir alyvuogių aliejaus, įspaudžiau kelias skilteles česnakų, šiek tiek jūros druskos, sumaišiau atskirai mėgiamus prieskonius (šiek tiek džiovinto baziliko, raudonėlio, dž. pomidorų) subėriau į maišiuką ir gerai pakračiau. Sudėjau į gilesnį indą ir kepiau 220 laipsnių orkaitėje apie 30 min.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Varškiniai čirviniai blynai

Puikus čirviniai blynai! Traškūs iš išorės, ir minkštučiai viduje. Skanūs tiek šilti, tiek šalti, jau nepamen kada kepti, bet pamenu sk...