2014 m. balandžio 4 d., penktadienis

Sluoksniuota tuno, vynuogių ir sūrio mišrainė

Receptukas iš Bajalių šeimos kampelio, Daiva iš virtuvės kertelių  išbandė jas taip pat, būtent pas ją ir paragavau šios puikios mišrainės, patiko, tai pabandžiau ir pati.
Kadangi nemėgstu pievagrybių, tai čia jų nedėjau, originaliame recepte yra su jais.

Kiekius pasireguliuoti pagal valgančių žmonių skaičių.

Reikės:

Tuno iš skardinės (savose sultyse ar aliejuje, nusunkti)
Besėklių žalių vynuogių
Fermentinio sūrio
Majonezo
Šviežiai maltų pipirų

Į gilesnį indą sluoksniuoti tuną, paskaninti pipirais, (ir jei norima druska), vynuoges, sūrį, majonezą.
Prieš valgant sluoksnius susimaišyti.
Neįprasto skonio, bet tikrai skani mišrainė. Tinka viena ar su krekeriais.

2 komentarai:

  1. Gaminai ir namie :) skanios jos labai, dar vieną savo draugę "užkrėčiau" jomis :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip! patiko :) reiks ir į darbą pasiimt, ant krekerių skanu

      p.s. gerai su prisijungimu gavos!

      Panaikinti

Varškiniai čirviniai blynai

Puikus čirviniai blynai! Traškūs iš išorės, ir minkštučiai viduje. Skanūs tiek šilti, tiek šalti, jau nepamen kada kepti, bet pamenu sk...