2011 m. gruodžio 28 d., trečiadienis

Kepta višta su traškiom bulvytėm


Recepto kaip ir nėra, bet papasakosiu kaip aš ją kepu.

Pasiruošiu prieskonių mišinį - druska, pipirai, aštrioji paprika (daug), šiek tiek kario, nemažai kmynų bei kokios 4-5 skiltelės česnako. Viską sumaišau ir gerai įtrinu vištą ir palieku pastovėti apie 2 val.
Prieš kepant į vidų prigrūdu dar kokias 5-6 nemažas skilteles česnako.
Į tą pačią skardą dedu nuluptas ir paprieskoniuotas bulves.
Jas sudedu į maišelį, apiberiu šiek tiek druskos, kokių nors žolelių (tik dabar pažiūrėjus į foto supratau, kad šį kart žoleles pamiršau :D ) šaukštą ar du aliejaus, ir viską pakratau.
Viską kepu apie valandą laiko vis pavartant.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Varškiniai čirviniai blynai

Puikus čirviniai blynai! Traškūs iš išorės, ir minkštučiai viduje. Skanūs tiek šilti, tiek šalti, jau nepamen kada kepti, bet pamenu sk...