2011 m. gruodžio 28 d., trečiadienis
Kepta višta su traškiom bulvytėm
Recepto kaip ir nėra, bet papasakosiu kaip aš ją kepu.
Pasiruošiu prieskonių mišinį - druska, pipirai, aštrioji paprika (daug), šiek tiek kario, nemažai kmynų bei kokios 4-5 skiltelės česnako. Viską sumaišau ir gerai įtrinu vištą ir palieku pastovėti apie 2 val.
Prieš kepant į vidų prigrūdu dar kokias 5-6 nemažas skilteles česnako.
Į tą pačią skardą dedu nuluptas ir paprieskoniuotas bulves.
Jas sudedu į maišelį, apiberiu šiek tiek druskos, kokių nors žolelių (tik dabar pažiūrėjus į foto supratau, kad šį kart žoleles pamiršau :D ) šaukštą ar du aliejaus, ir viską pakratau.
Viską kepu apie valandą laiko vis pavartant.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Tuno salotos su putpelių kiaušinukais
Tuno salotas darau gan dažnai kai norisi kažko greito ir lengvo. Šioms sunaudojau: Dvi saujas salotų lapelių Pusę raudonos ...
-
Visai neseniai manęs vienas žmogus paklausė, kuris valfių receptas mano mėgiamiausias... Ir tada aš susimąsčiau, kad Belgijoje esu jau 7 me...
-
Gal kai kam pasirodys keistas klausimas, man tai buvo vos ne dienos atradimas. Tiesa, reikia pridurti, šaldau ne visas sriubas, tik trintas...
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą