2014 m. gegužės 18 d., sekmadienis

Burokėlių ir keptos duonos mišrainė

 

Reikės:

Juodos keptos duonos
Koncervuotų baltųjų pupelių
Kelių marinuotų agurkėlių
1 kepto ar virto burokėlio
Šaukšto kito majonezo
Druskos, pipirų
Kelių gabaliukų fetos sūrio


Nesu didelė megėja burokėlių, bet šioje mišrainėje man patinka. Pirmą kartą kepiau burokėlį, ir manau kad daug skaniau nei virtas. O kepiau labai paprastai, gerai nuploviau, susukau į foliją, ir maždaug valandai į orkaitę (180 laipsnių).


Keptą ir atvėsusią duoną susipjaustyti gabalėliais, burokėlį bei agurkėlius taip pat smulkiais gabaliukais, pupeles nusunkti.
Viską sumaišyti kartu, paskaninti majonezu bei druska ir pipirais, ant viršaus dėti susmulkintą fetą.
Patiekti kaip garnyrą ar valgyti vieną.

2 komentarai:

  1. Panasia darau http://aguonele.blogspot.de/2010/06/praktiska-duonos-misraine.html nu bet kadangi megstu nerealiai burokelius, tai sios nepasigaminti butu nuodeme!!!! Tik kadangi feta nedrauge, tai imsiu vistiena :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. o taip tavoji šita ir skani, esu darius ne kartą, irgi su vištiena pasiėmimui į darbą.
      Bet dabar turėjau burokėlį, žinau kad daro atskirai burokėlių ir pupelių, sakau o kodėl nesujungus visko, visai skaniai gavos. Aš dar kartu su kalakutienos file valgiau.
      sakai nemėgsti fetos? aš ir ją prisijaukinau, seniau nini..

      Panaikinti

Varškiniai čirviniai blynai

Puikus čirviniai blynai! Traškūs iš išorės, ir minkštučiai viduje. Skanūs tiek šilti, tiek šalti, jau nepamen kada kepti, bet pamenu sk...