2012 m. gruodžio 29 d., šeštadienis

Tuno užkandėlė


Reikės:

Skardinės tuno (aliejuje ar sultyse)
Kelių kaparėlių
Poros saulėje džiovintų pomidorų
Pringles čipsų (tiks ir kiti)
Majonezo
Konc. kukurūzų

Tuną nupilti, ar tai bus aliejus, ar sultys. Dėti į indą, supjaustyti kelis kaparėlius (daug nedėjau nes man per aštru būna), supjaustyti smulkiai dž. pomidorą, paskaninti pipirais bei druska. Sumaišyti su majonezu.
Padaryti ant lėkštės kauburėlį iš tuno, gerai apspaudyti. Dėti ant viršaus nusunktus kukurūzus, dar galima ir kaparėlių ant viršaus, ir iš šonų apdėlioti čipsais. Geriausiai gaunasi su pringles bet deja, aš, mažoje parduotuvėje jų negavau, tai naudojau estrella... Buvo gerai, tik reikėjo paieškoti vienodo dydžio.

Tokią saulėgražą galima padaryti ir su vištiena, ar krabų lazdelėmis.
Mums patiko!



Ant naujametinio stalo buvo ir patobulinta užkanda saulėgrąža

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Varškiniai čirviniai blynai

Puikus čirviniai blynai! Traškūs iš išorės, ir minkštučiai viduje. Skanūs tiek šilti, tiek šalti, jau nepamen kada kepti, bet pamenu sk...