2012 m. gruodžio 29 d., šeštadienis

Burokėlių mišrainė


Reikės:

Virtų burokėlių
Baltų mažų pupelių
Virtos bulvės
Raugintų agurkų
Majonezo bei grietinės
Druskos

Pupeles reiktų pasiruošti iš anksto - mirkyti per naktį, išsivirti ir atvėsinti.

Burokėlius, bulvę išvirti, atvėsinti, ir susipjaustyti smulkiais gabaliukais. Agurkus taip pat supjaustyti smulkiais gabaliukais, nupilti skystį. Kuo daugiau agurkų, tuo man buvo skaniau.
Visas smulkintas daržoves sumaišyti per pusę su grietine ir majonezu, paskaninti druska.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Varškiniai čirviniai blynai

Puikus čirviniai blynai! Traškūs iš išorės, ir minkštučiai viduje. Skanūs tiek šilti, tiek šalti, jau nepamen kada kepti, bet pamenu sk...