2012 m. balandžio 8 d., sekmadienis

Skumbrės filė su daržovėmis



Reikės:

2 gabaliukų skumbrės filė
1 kiaušinio
2-3 v.š. miltų
Aliejaus kepimo
Ryžių patiekimui
Šladytų žirnelių saujos
Poros saujų šaldytų pupelių
Prieskonių žuviai bei pupelėms

Žuvį pasipreskoniuoti mėgiamais prieskoniais, žuvį merktį į išplaktą kiaušinį ir pavolioti miltuose. Kepti ant mažos ugnies kol gražiai apkeps.
Tuo tarpu išsivirti ryžius, prieš baigiant virti sudėti šaldytus žirnelius ir dar pavirti kelias minutes, kol suminkštėja, išvirtus perkošti.
Šparagines pupeles gerai pakepinti ant keptuvės ant alyvuogių aliejaus, paprieskoniuoti. Aš naudoju kuminą, druską, pipirus, dž. baziliką.

Viską patiekti į lėkštę, galima užlašinti šviežiai spaustų citrinos sulčių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Varškiniai čirviniai blynai

Puikus čirviniai blynai! Traškūs iš išorės, ir minkštučiai viduje. Skanūs tiek šilti, tiek šalti, jau nepamen kada kepti, bet pamenu sk...