Kitaip dar pitaja vadinamas.
Gražesnio vaisiaus dar turbūt nemačius, nu man jis labai patiko (išvaizda turiu omeny :)) ) spalvotas, ryškus rūžavas su mažom juodom valgomom sėklytėm.
Kas dėl skonio, galėtų būt aišku, įspūdingesnis, bet turbūt negali būt ir gražus, ir skanus.
Skonis sakyčiau kaip labai vandeningas agurkas. Neapibūdinamas skonis, nei saldus, nei rūgštus, nu toks grynai beskonis, tik kad kvepia kažkiek ir sultingas. Gaila, galvojau kad bus itin skanus. Daugiau nepirkčiau, nebent jei reiktų kur papuošimams kokiams, ar vaisių salotose atrodytų gražiai, bet skonio avilgiu neapsimoka.
Pitajos vidus būna baltos arba raudonos spalvos. Kažkur skaičiau, kad plantacijose augančių pitajų mėsa yra baltos, o džiunglėse augančių - raudonos spalvos. Gali būti, o gal tik priklauso nuo genų. Rūžavos neteko ragaut, gal būtų skanesnis?
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Tuno salotos su putpelių kiaušinukais
Tuno salotas darau gan dažnai kai norisi kažko greito ir lengvo. Šioms sunaudojau: Dvi saujas salotų lapelių Pusę raudonos ...
-
Visai neseniai manęs vienas žmogus paklausė, kuris valfių receptas mano mėgiamiausias... Ir tada aš susimąsčiau, kad Belgijoje esu jau 7 me...
-
Gal kai kam pasirodys keistas klausimas, man tai buvo vos ne dienos atradimas. Tiesa, reikia pridurti, šaldau ne visas sriubas, tik trintas...
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą