![](http://i87.photobucket.com/albums/k144/jlingyte/Picture036-5.jpg)
Reikės:
puodelis - 200 ml
Raudonųjų pupelių (virtų iš vakaro) 1 puodelio
Raudonojo tarkuoto kopūsto 2-2,5 puodelio
Tarkuotų morkų 2 puodelius
Moliūgų sėklų 0,5 puodelio
Citrinų sulčių 1 v.š.
Alyvuogių aliejaus 1,5 v.š.
Jei reikia - druskos, pipirų
Morkas sutarkuoti, kopūstus supjaustyti smulkiais gabaliukais, į indą sudėti daržoves, berti virtas atšaldytas pupeles bei moliūgų sėklas. Paskaninti citrinų sultimis ir alyvuogių aliejumi. Jei trūksta, berti druskos ar kt prieskonių.
![](http://i87.photobucket.com/albums/k144/jlingyte/Picture039-1.jpg)
Aš valgiau tiesiog vienas su skrudinta duona. Patiko kopūsto traškumas :)
![](http://i87.photobucket.com/albums/k144/jlingyte/Picture035-4.jpg)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą