2011 m. birželio 27 d., pirmadienis
Traškios salotos
Reikės:
puodelis - 200 ml
Raudonųjų pupelių (virtų iš vakaro) 1 puodelio
Raudonojo tarkuoto kopūsto 2-2,5 puodelio
Tarkuotų morkų 2 puodelius
Moliūgų sėklų 0,5 puodelio
Citrinų sulčių 1 v.š.
Alyvuogių aliejaus 1,5 v.š.
Jei reikia - druskos, pipirų
Morkas sutarkuoti, kopūstus supjaustyti smulkiais gabaliukais, į indą sudėti daržoves, berti virtas atšaldytas pupeles bei moliūgų sėklas. Paskaninti citrinų sultimis ir alyvuogių aliejumi. Jei trūksta, berti druskos ar kt prieskonių.
Aš valgiau tiesiog vienas su skrudinta duona. Patiko kopūsto traškumas :)
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Tuno salotos su putpelių kiaušinukais
Tuno salotas darau gan dažnai kai norisi kažko greito ir lengvo. Šioms sunaudojau: Dvi saujas salotų lapelių Pusę raudonos ...
-
Visai neseniai manęs vienas žmogus paklausė, kuris valfių receptas mano mėgiamiausias... Ir tada aš susimąsčiau, kad Belgijoje esu jau 7 me...
-
Gal kai kam pasirodys keistas klausimas, man tai buvo vos ne dienos atradimas. Tiesa, reikia pridurti, šaldau ne visas sriubas, tik trintas...
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą