2011 m. birželio 27 d., pirmadienis

Traškios salotos



Reikės:

puodelis - 200 ml

Raudonųjų pupelių (virtų iš vakaro) 1 puodelio
Raudonojo tarkuoto kopūsto 2-2,5 puodelio
Tarkuotų morkų 2 puodelius
Moliūgų sėklų 0,5 puodelio
Citrinų sulčių 1 v.š.
Alyvuogių aliejaus 1,5 v.š.
Jei reikia - druskos, pipirų

Morkas sutarkuoti, kopūstus supjaustyti smulkiais gabaliukais, į indą sudėti daržoves, berti virtas atšaldytas pupeles bei moliūgų sėklas. Paskaninti citrinų sultimis ir alyvuogių aliejumi. Jei trūksta, berti druskos ar kt prieskonių.



Aš valgiau tiesiog vienas su skrudinta duona. Patiko kopūsto traškumas :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Varškiniai čirviniai blynai

Puikus čirviniai blynai! Traškūs iš išorės, ir minkštučiai viduje. Skanūs tiek šilti, tiek šalti, jau nepamen kada kepti, bet pamenu sk...