2010 m. rugpjūčio 5 d., ketvirtadienis
Sausai raugti agurkai
Šitą receptuką paskaičiau forume, nusprendžiau pabandyti,ir gavosi tikrai skaniai.
Greičiausiai jei turėčiau vyšnių medį, nuo kurio galiu skinti lapus, tai daryčiau įprastiniu būdu, bet dabar tai labai tiko ir šis.
Reikės:
1 kg mažų agurkiukų
3 skiltelės česnako
3 v.š. jūros druskos (rupi tinka taip pat)
Dyydelis pundas krapų
Priklausomai kada reikia agurkų, nupjauti galiukus, jei reikia greičiau, supjaustyti riekutėmis. Agurkus sudėti į stiprų plastikinį maišelį, suberti druską, krapus bei česnako skilteles. Viską gerai sukratyti, užrišti maišelį ir dėti į šaldytuvą. Per dieną pakratyti maišuką 3-4 kartus, palikti per naktį šaldytuve. Kitą dieną jau galima ragauti skanius, šviežiai raugtus agurkus.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Tuno salotos su putpelių kiaušinukais
Tuno salotas darau gan dažnai kai norisi kažko greito ir lengvo. Šioms sunaudojau: Dvi saujas salotų lapelių Pusę raudonos ...
-
Visai neseniai manęs vienas žmogus paklausė, kuris valfių receptas mano mėgiamiausias... Ir tada aš susimąsčiau, kad Belgijoje esu jau 7 me...
-
Gal kai kam pasirodys keistas klausimas, man tai buvo vos ne dienos atradimas. Tiesa, reikia pridurti, šaldau ne visas sriubas, tik trintas...
O tai kaip daromi tie sausai raugiami agurkai ?
AtsakytiPanaikintiTaigi viskas parašyta, ko reikia ir kaip daryti :)
Panaikintisausi tame, kad jie ne vandenyje kaip įprastai.