2010 m. rugpjūčio 5 d., ketvirtadienis
Vištiena ypač traškioje plutelėje
Reikės:
Vištienos krūtinėlės
Apie 8-9 v.š. skrudintų sezamo sėklų
2 kiaušinių
Džiuvesėlių apvoliojimui
Džiovinto baziliko
Raudonėlio
Pipirų
Druskos
Čili miltelių
Ryžių
Daržovių patiekimui
Vištienos krūtinėlę perpjauti per pusę, ir dar kiekvieną gabaliuką išilgai, kad gautųsi 4 gabaliukai. Juos gerai išmušti, ir apibarstyti druska, pipirais, baziliku, raudonėliais bei čili pipirais. Tada gerai pabarstyti sezamu iš abiejų pusių.
Į atskirą indelį įmušti kiaušinius ir gerai išplakti, į kitą indą suberti džiuvesėlius.
Į gerai įkaitintą keptuvę pilti aliejaus, vištienos krūtinėlę merkti į kiaušinį ir gerai apvolioti džiūvesėliuose, taip susidarys traški plutelė, kai iškeps.
Ir dėti į įkaitintą keptuvę ir apkepti gerai iš abiejų pusių.
Išsivirti mėgiamų ryžių, mes valgėm su laukiniais, bei pomidoru, šviežiai raugtu agurku bei marinuota grilinta paprika.
Papuošti šviežiais krapiukais :)
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Tuno salotos su putpelių kiaušinukais
Tuno salotas darau gan dažnai kai norisi kažko greito ir lengvo. Šioms sunaudojau: Dvi saujas salotų lapelių Pusę raudonos ...
-
Visai neseniai manęs vienas žmogus paklausė, kuris valfių receptas mano mėgiamiausias... Ir tada aš susimąsčiau, kad Belgijoje esu jau 7 me...
-
Gal kai kam pasirodys keistas klausimas, man tai buvo vos ne dienos atradimas. Tiesa, reikia pridurti, šaldau ne visas sriubas, tik trintas...
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą