2010 m. rugpjūčio 5 d., ketvirtadienis

Vištiena ypač traškioje plutelėje



Reikės:

Vištienos krūtinėlės
Apie 8-9 v.š. skrudintų sezamo sėklų
2 kiaušinių
Džiuvesėlių apvoliojimui
Džiovinto baziliko
Raudonėlio
Pipirų
Druskos
Čili miltelių
Ryžių
Daržovių patiekimui

Vištienos krūtinėlę perpjauti per pusę, ir dar kiekvieną gabaliuką išilgai, kad gautųsi 4 gabaliukai. Juos gerai išmušti, ir apibarstyti druska, pipirais, baziliku, raudonėliais bei čili pipirais. Tada gerai pabarstyti sezamu iš abiejų pusių.
Į atskirą indelį įmušti kiaušinius ir gerai išplakti, į kitą indą suberti džiuvesėlius.
Į gerai įkaitintą keptuvę pilti aliejaus, vištienos krūtinėlę merkti į kiaušinį ir gerai apvolioti džiūvesėliuose, taip susidarys traški plutelė, kai iškeps.
Ir dėti į įkaitintą keptuvę ir apkepti gerai iš abiejų pusių.
Išsivirti mėgiamų ryžių, mes valgėm su laukiniais, bei pomidoru, šviežiai raugtu agurku bei marinuota grilinta paprika.



Papuošti šviežiais krapiukais :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Varškiniai čirviniai blynai

Puikus čirviniai blynai! Traškūs iš išorės, ir minkštučiai viduje. Skanūs tiek šilti, tiek šalti, jau nepamen kada kepti, bet pamenu sk...