Ačiū Jūratei už receptuką, pavyko skaniai!
O aš sunaudojau:
1 indelį (400 g) avinžirnių (cheak peas)
3 v.š. tahini (sezamų pastos)
2 v.š. alyvuogių aliejaus
apie 2 v.š. citrinų sulčių
2 skilteles česnako
Šiek tiek druskos, pipirų
2elis šviežius lapelius baziliko ir petražolės
apie 3 v.š. virinto vandens
Avinžirnius nukošiau ir sudėjau į indą, ir toliau visus likusius produktus, česnaką išspaudžiau spaudykle. Vandens pyliau jau pradėjus trinti, reikia žiūrėti pagal konsistenciją. Viską sutryniau su blenderiu, ir viskas. Palikau per naktį šaldytuve ir ryte skanavom su pita duona. Skanu taip pat su skrudinta duona, ar bagete.O sekančią dieną buvo užkanda su šviežiom luptom ir juostelėm pjaustytom morkom bei agurkais.
Sotus (kaloringas...), skanus užkandis!
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Tuno salotos su putpelių kiaušinukais
Tuno salotas darau gan dažnai kai norisi kažko greito ir lengvo. Šioms sunaudojau: Dvi saujas salotų lapelių Pusę raudonos ...
-
Visai neseniai manęs vienas žmogus paklausė, kuris valfių receptas mano mėgiamiausias... Ir tada aš susimąsčiau, kad Belgijoje esu jau 7 me...
-
Gal kai kam pasirodys keistas klausimas, man tai buvo vos ne dienos atradimas. Tiesa, reikia pridurti, šaldau ne visas sriubas, tik trintas...
oi , butinai isbandysiu nes megstu o pati dar niekad nedarius esu (: kaip sykis nusipirkau tahini pastos :)
AtsakytiPanaikintiPabandyk, mums patiko, mb sakė toks pat kaip gautum pas arabus :D
AtsakytiPanaikintisekančiu kartu dėjau dar saulėj džiovintų pomidorų davė tokė skonį gerą.
Hummus šiaip labai sotus,aišku ir kaloringas, bet ryte suvalgius soti jauties iki pietų
ai dar o tu nežinai kiek jį galima laikyti padarytą šaldytuve?
AtsakytiPanaikinti