2012 m. vasario 26 d., sekmadienis

Florentinai


Receptuką suklijavau iš kelių girdėtų.

Reikės:

1 skardinės kondencuoto pieno
~250 g. sausų pusryčių
Priedų pagal skonį (aš dėjau saulėgrąžas, moliūgo sėklas, aguonas, šiek tiek smulkintų riešutų)

Supilti kondensuotą pieną į indą, sudėti visus priedus, kiekį dar pakoreguoti pagal tirštumą, kad gerai išsimaišytų ir sukibtų.
Kabinti su šaukštu ir formuoti sausainiukus ant kepimo popieriaus.
Kepti ~7-10 min. 180 laipsnių orkaitėje, būtinai stebėti, kad nesudegtų.
Aš vieną skardą pakepinau labiau,tai jie buvo traškesni, nei tie, kurie kepė mažiau.
Sausainukai gaunasi labai saldūs, tad mėgstantiems saldžiai - bandykit.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Varškiniai čirviniai blynai

Puikus čirviniai blynai! Traškūs iš išorės, ir minkštučiai viduje. Skanūs tiek šilti, tiek šalti, jau nepamen kada kepti, bet pamenu sk...