2012 m. vasario 26 d., sekmadienis
Florentinai
Receptuką suklijavau iš kelių girdėtų.
Reikės:
1 skardinės kondencuoto pieno
~250 g. sausų pusryčių
Priedų pagal skonį (aš dėjau saulėgrąžas, moliūgo sėklas, aguonas, šiek tiek smulkintų riešutų)
Supilti kondensuotą pieną į indą, sudėti visus priedus, kiekį dar pakoreguoti pagal tirštumą, kad gerai išsimaišytų ir sukibtų.
Kabinti su šaukštu ir formuoti sausainiukus ant kepimo popieriaus.
Kepti ~7-10 min. 180 laipsnių orkaitėje, būtinai stebėti, kad nesudegtų.
Aš vieną skardą pakepinau labiau,tai jie buvo traškesni, nei tie, kurie kepė mažiau.
Sausainukai gaunasi labai saldūs, tad mėgstantiems saldžiai - bandykit.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Tuno salotos su putpelių kiaušinukais
Tuno salotas darau gan dažnai kai norisi kažko greito ir lengvo. Šioms sunaudojau: Dvi saujas salotų lapelių Pusę raudonos ...
-
Visai neseniai manęs vienas žmogus paklausė, kuris valfių receptas mano mėgiamiausias... Ir tada aš susimąsčiau, kad Belgijoje esu jau 7 me...
-
Gal kai kam pasirodys keistas klausimas, man tai buvo vos ne dienos atradimas. Tiesa, reikia pridurti, šaldau ne visas sriubas, tik trintas...
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą