2019 m. vasario 12 d., antradienis

Keptas kalafijoras su parmezanu


Super greitai paruošiama užkandėle ar garnyras prie pagrindinio patiekalo.
Reikės:
1 kalafijoro galvos
2-3 česnako skiltelių
Maždaug pusė puodelio tarkuoto parmezano (ar kito kieto sūrio)
Kelių v.šaukstų džiuvesėlių
Alyvuogių aliejaus
Druskos, pipirų

Kalafijorą gerai nuplauti ir išskirstyti žiedynais. Dėti į skardą, apšlakstyti aliejumi, išspausti česnaką permaišyti, paskaninti druska ir pipirais, ar čili jei norima. Sutarkuoti parmezaną ir sumaišyti su džiuvesėliais ir užberti ant kalafijoro.
Kepti 180 laipsnių orkairėje apie 20 min.
Manau kad grill funkcija čia ir tiktų, reiks išbandyti.
Šilti skanūs traškūs, šalti suminkštėja, bet taip pat skanu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Tuno salotos su putpelių kiaušinukais

Tuno salotas darau gan dažnai kai norisi kažko greito ir lengvo. Šioms sunaudojau: Dvi saujas salotų lapelių Pusę raudonos ...