2019 m. vasario 12 d., antradienis
Keptas kalafijoras su parmezanu
Super greitai paruošiama užkandėle ar garnyras prie pagrindinio patiekalo.
Reikės:
1 kalafijoro galvos
2-3 česnako skiltelių
Maždaug pusė puodelio tarkuoto parmezano (ar kito kieto sūrio)
Kelių v.šaukstų džiuvesėlių
Alyvuogių aliejaus
Druskos, pipirų
Kalafijorą gerai nuplauti ir išskirstyti žiedynais. Dėti į skardą, apšlakstyti aliejumi, išspausti česnaką permaišyti, paskaninti druska ir pipirais, ar čili jei norima. Sutarkuoti parmezaną ir sumaišyti su džiuvesėliais ir užberti ant kalafijoro.
Kepti 180 laipsnių orkairėje apie 20 min.
Manau kad grill funkcija čia ir tiktų, reiks išbandyti.
Šilti skanūs traškūs, šalti suminkštėja, bet taip pat skanu.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Tuno salotos su putpelių kiaušinukais
Tuno salotas darau gan dažnai kai norisi kažko greito ir lengvo. Šioms sunaudojau: Dvi saujas salotų lapelių Pusę raudonos ...
-
Visai neseniai manęs vienas žmogus paklausė, kuris valfių receptas mano mėgiamiausias... Ir tada aš susimąsčiau, kad Belgijoje esu jau 7 me...
-
Gal kai kam pasirodys keistas klausimas, man tai buvo vos ne dienos atradimas. Tiesa, reikia pridurti, šaldau ne visas sriubas, tik trintas...
Kaip tik ieškojau lengvo recepto kalafijorui pagaminti, tikrai išbandysiu :)
AtsakytiPanaikinti