2012 m. rugsėjo 24 d., pirmadienis

Vištienos faršo kepsneliai su sočiomis salotomis



Vištienos kepsneliams reikės:

 ~500 g vištienos faršo
1 kiaušinis
2-3 v.š. džiuvesėlių (jei faršas per daug skystas)
Mėgiamų prieskonių vištienai

Kepsnelių visada kepu daugiau, nei kad suvalgom, kas lieka kitai dienai labai tinka sumuštiniams arba tiesiog užšaldau kitam kartui.

Sudėti faršą į dubenį, įmušti kiaušinį, berti prieskonius ir viską gerai išminkyti. Jei faršas pasidaro per skystas berti kelis šaukštus džiuvesėlių. Formuoti norimo dydžio kepsnelius ir kepti ant grill (ar paprastos) keptuvės ~ 5 min iš abiejų pusių. Patiekti į lėkštę su ryžiais ir mėgiamom salotom. Mes valgėmė su šiomis

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Varškiniai čirviniai blynai

Puikus čirviniai blynai! Traškūs iš išorės, ir minkštučiai viduje. Skanūs tiek šilti, tiek šalti, jau nepamen kada kepti, bet pamenu sk...