Receptas jau buvo įdėtas čia, kartojuos, nes labai skanu.
Ką dariau kitaip: avinžirnius naudojau džiovintus, o ne iš skardinės. Juos iš vakaro pamerkiau dideliame inde su šaltu vandeniu. Ryte pakeičiau dar vandenį ir iki pietų išbuvo.
Vandenį nupyliau, tada į puodą šviežio vandens, druskos, skiltelę česnako ir viriau +- 45 minutes. Kai jau beveik suminkštėjo, dalį nupyliau (kitą dalį naudosiu sekančiam receptui, hummus, todėl reikėjo pilnai išvirtų).
Į kepimo indą bėriau avinžirnius, taip pat pjaustytus pomidoriukus, įtrintas 2 nedideles vištienos krūtinėlės, ir nemažai vandens. Jis kepdamas išgaruoja, dar reikia papildyti, kad būtų šiek tiek padažiuko.
taip pat gausiai apibarsčiau kapotais bazilikais ir petražolėm.
Orkaitėje kepiau iš pradžių 200 laipsnių 15 min. ir paskiau 180 laipsnių dar 15 minučių.
Krūtinėlė minkšta, avinžirniai minkšti ir sultingi, su skaniu padažiuku. Patiko labai!
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Tuno salotos su putpelių kiaušinukais
Tuno salotas darau gan dažnai kai norisi kažko greito ir lengvo. Šioms sunaudojau: Dvi saujas salotų lapelių Pusę raudonos ...


Komentarų nėra:
Rašyti komentarą