Receptukas iš Bajalių šeimos kampelio, Daiva iš virtuvės kertelių išbandė jas taip pat, būtent pas ją ir paragavau šios puikios mišrainės, patiko, tai pabandžiau ir pati.
Kadangi nemėgstu pievagrybių, tai čia jų nedėjau, originaliame recepte yra su jais.
Kiekius pasireguliuoti pagal valgančių žmonių skaičių.
Reikės:
Tuno iš skardinės (savose sultyse ar aliejuje, nusunkti)
Besėklių žalių vynuogių
Fermentinio sūrio
Majonezo
Šviežiai maltų pipirų
Į gilesnį indą sluoksniuoti tuną, paskaninti pipirais, (ir jei norima druska), vynuoges, sūrį, majonezą.
Prieš valgant sluoksnius susimaišyti.
Neįprasto skonio, bet tikrai skani mišrainė. Tinka viena ar su krekeriais.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Tuno salotos su putpelių kiaušinukais
Tuno salotas darau gan dažnai kai norisi kažko greito ir lengvo. Šioms sunaudojau: Dvi saujas salotų lapelių Pusę raudonos ...
-
Visai neseniai manęs vienas žmogus paklausė, kuris valfių receptas mano mėgiamiausias... Ir tada aš susimąsčiau, kad Belgijoje esu jau 7 me...
-
Gal kai kam pasirodys keistas klausimas, man tai buvo vos ne dienos atradimas. Tiesa, reikia pridurti, šaldau ne visas sriubas, tik trintas...
Gaminai ir namie :) skanios jos labai, dar vieną savo draugę "užkrėčiau" jomis :)
AtsakytiPanaikintiTaip! patiko :) reiks ir į darbą pasiimt, ant krekerių skanu
Panaikintip.s. gerai su prisijungimu gavos!