2010 m. vasario 2 d., antradienis

Pagalbininkas prekinantis

Negaliu atsidžiaugti savo žaliuoju tokiu ne visai lagaminu - krepšeliu ant ratuku, su kuriuo važiuoju į parduotuvę, kai reikia pirkti ką daugiau, ir kai nėra pagalbos. Tiek vasarą, tiek žiemą, važiuoja jis puikiai. Ir iš ties prisidėti galima visai jau nemažai, tik žinoma, kai reikia užnešti į antrą aukštą, jau būna sunkiau, bet tempti svorio nesijaučia. Nepalyginamai, jei reiktų viską nešti maišuose!

Jei man kas Lietuvoje būtų pasiūlęs tokį, greičiausiai būčiau pasiukiojus pirštą prie smilkinio. Nes man Lt su tokiais asocijuojas tik babulytės, kurioms sunku eiti, ir nešti dar prekes, tai vat turi kažką panašaus, kvadratinio ir languoto. Arba dryžuoto. O čia tokius turi visi normalūs žmonės, kurie nevažiuoja su mašinom į parduotuves, ar turgus. Normalūs, turiu omeny, ne dėl to,kad su mašinom nevažiuoja, bet dėl to,kad netempia persikreipę rankom :D Taigi, esu labai patenkinta. O telpa į jį tikrai nemažai.

Va čia aną dieną gryžau, išsikroviau, tai nustebau,kad tiek sutilpo! - 5 kg apelsinų, bananų maišelis (apie kg), kivių indelis, 5 skardinės kukurūzų ir žirnelių konc. , didelė skardinė konc. ananasų, sulčių, pieno pokai po 2 vnt., sūris, salamis, picos pagrindas, pakas su vokais, duona, makaronų dvi dėžės, plius du maišeliai po kg., jūros druskos kg, ir dar kažkas, ko jau nebepamenu ..

Rekomenduoju! Kainavo 12 eur :)

1 komentaras:

  1. Noriu tokio, ech... bet pas mus turbūt nelabai rasi. Nors esu ratuota, bet kai reikia į kokį turgu mėsos, tai kol grįžti iki mašinos su kokiu 10kg, gali galą gauti :)

    AtsakytiPanaikinti

Tuno salotos su putpelių kiaušinukais

Tuno salotas darau gan dažnai kai norisi kažko greito ir lengvo. Šioms sunaudojau: Dvi saujas salotų lapelių Pusę raudonos ...