2 didelėm porcijom reikės (arba 2 mažom po du kartus kaip kad mums gavos)
400-500 g jautienos mėsos (kiaulienos)
2 raudonųjų svogūnų
Konservuotų pomidorų skardinės be odelių
Prieskonių
Šiek tiek aliejaus
Makaronų (ar ryžių)
Susipjaustau mėsą mažais gabaliukais, svogūną smulkiai. Šį kart mėsą kepiau jau ant svogūno, paprastai kepu pirma mėsą. Pakepinau šiek tiek svogūną, tada dėjau mėsą, pipirų, druskos, kitų džiovintų žolelių, džiovintos paprikos (mes valgom aštriai dažnai), viską išmaišiau ir kepinau, paskiau užpyliau stiklinę vandens ir troškinos kol jautienos mėsa paliko minkšta, apie 20min. tada sudėjau konc. pomidorus ir dar apie 12 -15 min patroškinau, kol jų beveik nebesimatė, tuo tarpu viriau makaronus.
Išvirus nukošiau, na ir į lėkštę ir mėsą ant viršaus. Kitą dieną išmaišiau viską per vieną...
čia tinka ir žirneliai, pupelės, žodžiu, viskas ką turi, bet mes dažniausiai darom taip.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą