2010 m. vasario 2 d., antradienis

Dalykas Nr.2

Skalbyklos ir džiovyklos vienoje patalpoje

Žinoma, tiems, kas turi namie skalbykles (pastarąsias greičiausiai turi visi) ir džiovykles, anoks čia stebuklas, bet tiems, kas neturi, tai būtų naudinga. Žinoma, turėjom ir turim Šiaulių mieste skalbyklą, kurioje skalbia patalynes iš ligoninių ar staltieses iš kavinių, bet tai ne tas pats. Ji yra kažkur tolimoj vietoj nuo centro, sunkiai pasiekiama ir apskritai, ne visi turbūt ir žino..

Šito tipo skalbyklų čia mes turime labai daug. Praktiškai vos ne kiekvienoj pagrindinėj gatvėj, didesniuose miestuose ir ne viena. Miestuke, kur aš gyvenu, greičiausiai yra 4 ar 5, o šita visai prieš mano langus, labai patogu. Taip jau susiklostė aplinkybės, kad šiuo metu turiu naudotis šiomis paslaugomis, bet man sunkumo nesudaro, kai yra visai prie pat. Išsiskalbia, išdžiovinu, susilankstau ir parsinešu. Įdomumo dėlei bandžiau paskaičiuoti kaštus. Žinoma, priklauso kiek dažnai skalbi, ir kokio brangumo būtų skalb. mašina, bet su mūsų skalbimu kaip dažnai naudoju dabar, eilinės skalbimo mašinos kainą sumokėsiu per du metus (čia už skalbimą ir džiovinimą). (Skalb. priemonių neskaičiuoju) O kur dar namie būtų elektra ir vanduo. Taigi kaip pažiūrėsi, iš vienos pusės naudinga, iš kitos nelabai, bet kad dalykas geras, aš sutinku. Matau ir mamas skalbiančias vaikų rūbelius, ir,greičiausiai vieniši vyrai ateina... Jei gyveni vienas, mažam butuke, kur skalb. mašinos nėra, ne bėda :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Tuno salotos su putpelių kiaušinukais

Tuno salotas darau gan dažnai kai norisi kažko greito ir lengvo. Šioms sunaudojau: Dvi saujas salotų lapelių Pusę raudonos ...