Kaip man jie patiko! Paprasti, purūs, tokie atrodo sausi, neprisigeria aliejaus kepant. Kepiau ne kartą ir ne du! Eksperimentavau kelis kartus su kiekiais, ir man atrodo radau tokį, kuris man tiko ir patiko, tai pasidalinu. Gal kas norės pabandyti :)
Puodelis 200 ml
Reikės:
Indelio grūdėtos varškės (200 g.)
3 kiaušinių
1/2 puodelio miltų
1 a.š. vanilės
1 a.š. kepimo miltelių
žiupsnelio druskos
2 v.š. medaus arba agavų sirupo
Visus sausus ingredinetus sumaišyti kartu, atskirai inde išplakti kiaušinius, supilti vanilę, medų, sudėti grūdėtą varškę ir galiausiai įmaišyti miltus su kepimo milteliais bei druska.
Miltų gali prireikti ir šiek tiek daugiau priklausomai nuo kiaušinių dydžio, tešla neturi būti labai tiršta, na kad gražiai kristų nuo šaukšto.
Kepti įkaitintoje keptuvėje su trupučiu aliejaus.
Skaniausi iš kart iškepę, aš valgiau su klevų sirupu.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą