2013 m. sausio 12 d., šeštadienis
Rukolos, kriaušių ir morkų salotos
Ne tiek, kiek pagrindiniu patiekalu, kiek salotų viena versija noriu pasidalinti.
Reikės:
1 morkos
1 kriaušės
2 saujų rukolos lapelių
Kelių vyšninių pomidoriukų
Grūdėtų garstyčių padažo
Šiek tiek tiršto balzaminio acto
Druskos
Morką sutarkuoti, pomidoriukus perpjauti per pusę, jei didesni, dar pusiau, kriaušę nulupti ir supjaustyti pomidoriukų dydžio riekutėmis. Viską sumaišyti su rukola. Dėjau ~šaukšta garstyčių padažo bei ~1 v.š tiršto balzaminio acto ir šiek tiek druskos.
Kriaušės čia, mano nuomone, labai tiko, tas saldumas su rukolos pikantiškumu, ir su actu sudaro puikų skonį.
Valgėme jas prie cordon bleu kepsniuko su bulvių koše.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Tuno salotos su putpelių kiaušinukais
Tuno salotas darau gan dažnai kai norisi kažko greito ir lengvo. Šioms sunaudojau: Dvi saujas salotų lapelių Pusę raudonos ...
-
Visai neseniai manęs vienas žmogus paklausė, kuris valfių receptas mano mėgiamiausias... Ir tada aš susimąsčiau, kad Belgijoje esu jau 7 me...
-
Gal kai kam pasirodys keistas klausimas, man tai buvo vos ne dienos atradimas. Tiesa, reikia pridurti, šaldau ne visas sriubas, tik trintas...
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą