2013 m. sausio 22 d., antradienis
Kalakutienos troškinys su tanzanijos ryžiais
Kaip paruošti ryžiai aprašiau Čia.
Reikės:
400 g. kalakutienos
1 skardinės raudonųjų pupelių
5-6 vyšniniai pomidorai
Prieskonių mėsai
1 skiltelės česnako
Pusę smulkinto raudono svogūno
Šiek tiek aliejaus kepimui
Keptuvę gerai įkaitinti, pilti aliejų (naudojau kokosų), sudėti smulkiai pjaustytą svogūną, spaustą česnaką ir pakepinti šiek tiek. Dėti smulkiai pjaustytą mėsą, paprieskoniuoti ir pastoviai maišant apkepinti ant aukštos ugnies. Kai pradės skirtis sultys ugnį sumažinti, pilti šiek tiek vandens, sudėti per pusę pjautus pomidoriukus ir dar pakepinti kol išsiskirs sultys iš pomidorų.
Galiausiai sudėti nusunktas pupeles, viską permaišyti ir dar kelias minutes patroškinti.
Valgėme su jau minėtais tanzanietiškais ryžiais. Pikantiško skonio troškinukas!
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Tuno salotos su putpelių kiaušinukais
Tuno salotas darau gan dažnai kai norisi kažko greito ir lengvo. Šioms sunaudojau: Dvi saujas salotų lapelių Pusę raudonos ...
-
Visai neseniai manęs vienas žmogus paklausė, kuris valfių receptas mano mėgiamiausias... Ir tada aš susimąsčiau, kad Belgijoje esu jau 7 me...
-
Gal kai kam pasirodys keistas klausimas, man tai buvo vos ne dienos atradimas. Tiesa, reikia pridurti, šaldau ne visas sriubas, tik trintas...
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą