2015 m. vasario 22 d., sekmadienis

Žaliasis smothie iš mano "30 day challenge"


Šiandien 23 diena kai kas rytą geriu žalią kokteilį. Dar 7 liko iki užsibrėžto tikslo, o daugiau jau įpratimo reikalas, manau.
Realiai tai vaisių kokteiliai ne naujiena, bet seniau nedėdavau avokado ar špinatų, o dar ir chlorellos milteliai sueina gerai. Kaip mano kolegė sako, tiek naudojam visko, kad tikrai 100 metų gyvensim! :) Kaip čia bus, pamatysim, kad nekenkia,tai tikrai, dienos vaisių norma sueina, čia ne sultys, tai niekas nepasišalina, ir skani alternatyva rytinei kavai su sumuštiniu. Tikrai jaučiu rytinę energija, visai nesunku atsikelti anksti ir pradėti darbo dieną. Tiesa, prie žaliųjų kokteilių kas rytą valgau jogurto indelį su sėklom, bet apie tai kitą kart.

Šiam kokteiliui (2,5 tokiom stiklinėm) sunaudojau: 2 riekes ananaso, 1 avokadą, 1/2 obuolio, piršto storumo riekutę mango, gerą saują špinatų, 1/2 a.š. chlorelės miltelių, ~150 ml. neriebaus migdolų pieno (skysčiui, alternatyva spaustos šv. sultys).

Dar dažnai naudojami vaisai: obuoliai, kriaušės, kiviai, šaldyti vaisių ir uogų mišiniai (avietės, spanguolės, mėlynės, braškės), šaldytas bananas, apelsinas, granatas, greipfrutas, iš daržovių - agurkas, salieras, kale kopūstas. Tiesa, pastarąjį dar tik bandau prisipratinti, keistas skonis, bet įprasiu.

SKANAUS!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Tuno salotos su putpelių kiaušinukais

Tuno salotas darau gan dažnai kai norisi kažko greito ir lengvo. Šioms sunaudojau: Dvi saujas salotų lapelių Pusę raudonos ...