Šiandien valgėmė labai skanius pietukus - avienos kepsniukus su pomidorų salotomis, šios patiko labai, nieko įpatingo, bet gaivu, spalvota ir skanu. O gal buvo taip skanu, nes geltonieji pomidoriukai pačios išauginti iš sėklyčių :)
Reikės:
Saujelės rauodonų ir geltonų pomidoriukų
1/2 svogūno (geriau čia būtų raudonasis tikęs)
Žiupsnelio druskos
Kelių lapelių šviežių bazilikų
Pomidoriukus persipjauti per pusę, svogūną susipjaustyti labai smulkiai, bazilikus susmulkinti taip pat.
Viską sumaišyti ir palikti valandai šaldytuve, kad gerai atšaltų.
Patiekti kaip garnyrą prie mėsos ar žuvies patiekalų.
O aliejaus į salotas pilti nereikia visai?
AtsakytiPanaikintiVilma
ne, aš nepyliau, jei norima, tai nepamaišys
AtsakytiPanaikinti