Bevartydama knygutę Gaminame be viryklės užmačiau ten esančias salotas, ir prisiminiau kad vis žadėjau pabandyti arbūzo ir fetos kombinaciją (arbūzas su fermentiniu sūriu tinka puikiai!) tai netrukus ir pasidariau priešpiečius, o vėliau ir vakarienę, nu skanumas!
Aš naudojau:
Šviežius špinatų lapelius
Arbūzą
Kelias avietes
Fetos sūrį alyvuogių aliejuje
Citriną
Recepto kaip ir nėra, špinatų kotelius nulaužyti, dėti lapelius į lėkštę, ant viršaus pjaustytą arbūzą, fetos gabaliukus, kai kuriuos pasmulkinau, dar radau kelias avietes prinokusias, jos tiko taip pat. Apšlakščiau šaukteliu alyvuogių aliejaus iš to pačio indelio kur buvo feta bei išspaudžiau citrinos sulčių. Viskas!
Skanu, gaivu, sveika ir greita.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą