2012 m. gruodžio 29 d., šeštadienis
Burokėlių mišrainė
Reikės:
Virtų burokėlių
Baltų mažų pupelių
Virtos bulvės
Raugintų agurkų
Majonezo bei grietinės
Druskos
Pupeles reiktų pasiruošti iš anksto - mirkyti per naktį, išsivirti ir atvėsinti.
Burokėlius, bulvę išvirti, atvėsinti, ir susipjaustyti smulkiais gabaliukais. Agurkus taip pat supjaustyti smulkiais gabaliukais, nupilti skystį. Kuo daugiau agurkų, tuo man buvo skaniau.
Visas smulkintas daržoves sumaišyti per pusę su grietine ir majonezu, paskaninti druska.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Tuno salotos su putpelių kiaušinukais
Tuno salotas darau gan dažnai kai norisi kažko greito ir lengvo. Šioms sunaudojau: Dvi saujas salotų lapelių Pusę raudonos ...

-
Visai neseniai manęs vienas žmogus paklausė, kuris valfių receptas mano mėgiamiausias... Ir tada aš susimąsčiau, kad Belgijoje esu jau 7 me...
-
Receptukas iš Neringos knygos (Neringos blogas) , gavau puikią gimtadienio dovaną iš Daivos iš virtuvės kertelių, ji išbandžiusiu ši...
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą