Granolą gaminu pati, man patinka žinoti ką dedu, ir pasirinkti skirtingus ingredientus.
Naudoju su jogurtu ar pienu.
Reikės:
Avižinių dribsnių (smulkintų ir stambesnių)
Medaus
Pasirinktinai priedų, aš šį kart naudojau: įvairius riešutus, džiovintas spanguoles, chia sėklas, kokoso drožles ir kokosų plokšteles, saujelę mišinio iš moliūgo sėklų, saulėgrąžų bei linų sėmenų
Dribsnius paberti ant skardos, išklotos kepimo popieriumi, suberti kokoso drožles, kokoso plokšteles, smulkintus riešutus, moliūgo, saulėgrąžų sėklas (bet ne chia sėklas ir ne spanguoles)
Apšlakstyti medumi, permaišyti šakute ir kepti rkaitėje 180 laipsnių 10 minučių, stebėti būtinai kad neapdegtų.
Permaišyti su šakute ir jei reikia dar dėti kelioms min. į orkaitę.
Leisti atvėsti ir tada įmaišyti spanguoles bei chia sėklas.
Laikyti uždarame inde.
Dažniausiai naudoju ant natūraliu ar graikišku jogurtu su papildomom šaldytom uogom arba medumi.
2017 m. balandžio 24 d., pirmadienis
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Tuno salotos su putpelių kiaušinukais
Tuno salotas darau gan dažnai kai norisi kažko greito ir lengvo. Šioms sunaudojau: Dvi saujas salotų lapelių Pusę raudonos ...
-
Visai neseniai manęs vienas žmogus paklausė, kuris valfių receptas mano mėgiamiausias... Ir tada aš susimąsčiau, kad Belgijoje esu jau 7 me...
-
Gal kai kam pasirodys keistas klausimas, man tai buvo vos ne dienos atradimas. Tiesa, reikia pridurti, šaldau ne visas sriubas, tik trintas...
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą