2014 m. gegužės 18 d., sekmadienis
Burokėlių ir keptos duonos mišrainė
Reikės:
Juodos keptos duonos
Koncervuotų baltųjų pupelių
Kelių marinuotų agurkėlių
1 kepto ar virto burokėlio
Šaukšto kito majonezo
Druskos, pipirų
Kelių gabaliukų fetos sūrio
Nesu didelė megėja burokėlių, bet šioje mišrainėje man patinka. Pirmą kartą kepiau burokėlį, ir manau kad daug skaniau nei virtas. O kepiau labai paprastai, gerai nuploviau, susukau į foliją, ir maždaug valandai į orkaitę (180 laipsnių).
Keptą ir atvėsusią duoną susipjaustyti gabalėliais, burokėlį bei agurkėlius taip pat smulkiais gabaliukais, pupeles nusunkti.
Viską sumaišyti kartu, paskaninti majonezu bei druska ir pipirais, ant viršaus dėti susmulkintą fetą.
Patiekti kaip garnyrą ar valgyti vieną.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Tuno salotos su putpelių kiaušinukais
Tuno salotas darau gan dažnai kai norisi kažko greito ir lengvo. Šioms sunaudojau: Dvi saujas salotų lapelių Pusę raudonos ...
-
Visai neseniai manęs vienas žmogus paklausė, kuris valfių receptas mano mėgiamiausias... Ir tada aš susimąsčiau, kad Belgijoje esu jau 7 me...
-
Gal kai kam pasirodys keistas klausimas, man tai buvo vos ne dienos atradimas. Tiesa, reikia pridurti, šaldau ne visas sriubas, tik trintas...
Panasia darau http://aguonele.blogspot.de/2010/06/praktiska-duonos-misraine.html nu bet kadangi megstu nerealiai burokelius, tai sios nepasigaminti butu nuodeme!!!! Tik kadangi feta nedrauge, tai imsiu vistiena :)
AtsakytiPanaikintio taip tavoji šita ir skani, esu darius ne kartą, irgi su vištiena pasiėmimui į darbą.
PanaikintiBet dabar turėjau burokėlį, žinau kad daro atskirai burokėlių ir pupelių, sakau o kodėl nesujungus visko, visai skaniai gavos. Aš dar kartu su kalakutienos file valgiau.
sakai nemėgsti fetos? aš ir ją prisijaukinau, seniau nini..