Receptukas labai paprastas, greičiau idėja, man priešpiečiams tokios salotos šiltos patinka.
Reikės:
Prieskonių mėgiamų mėsai
Salotų lapų, įvairiaspalvės paprikos, pomidoriukų, žirnelių valgomų su ankštimis
Salotų padažo (šį kart buvo pirktinis jogurtinis)
Truputis parmezano sūrio
Kalakutienos gabaliuką įtrinti prieskoniais, gerai įkaitinti grill keptuvę ir apkepti iš abiejų pusių.
Kol mėsytė kepa pasiruošti salotas - susiplėšyti salotų lapus, susipjaustyti papriką smulkiau, pomidoriukus per pusę. Man patinka žirnių ankštys salotose, suteikia traškumo.
Kai mėsa iškepus dėti ant salotų, užtarkuoti šiek tiek parmezano, užpilti padažiuko ir valgyti kol šiltos.
Paprasčiau negali būti :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą