Idėja iš čia
Pamačiau ir patiko, dabar tik turi pribręsti.
Levandinį cukrų galima naudoti arbatą skaninti, ant vaisių, jogurto, kepti levandinius sausainukus ar pyragą. Dedant į arbatą galima levandas išrinkti, ir palikti tik kvapnų cukrų.
Recepto kaip ir nėra, susirandam sandarų induką, cukrų sumaišyti su džiovintomis levandomis, suberti ir palikti ~ 4 savaites. Aš dėjau šiek tiek daugiau levandų, nei kad duotoje nuorodoje (orig. nuorodoj - 350 g. cukraus-1 v.š. levandų), dėjau apie 2 v.š. pagalvojau kad su vienu nelabai pritrauks. Po kelių savaičių įvertinsiu.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Tuno salotos su putpelių kiaušinukais
Tuno salotas darau gan dažnai kai norisi kažko greito ir lengvo. Šioms sunaudojau: Dvi saujas salotų lapelių Pusę raudonos ...
-
Visai neseniai manęs vienas žmogus paklausė, kuris valfių receptas mano mėgiamiausias... Ir tada aš susimąsčiau, kad Belgijoje esu jau 7 me...
-
Gal kai kam pasirodys keistas klausimas, man tai buvo vos ne dienos atradimas. Tiesa, reikia pridurti, šaldau ne visas sriubas, tik trintas...
Kokia grazi ir kvapni ideja ir nuotrauka labai grazi.kai jau isbandysit parasykit butinai atsiliepima ar jautesi tos levandos ir kur naudojote.
AtsakytiPanaikintiBūtinai parašysiu, kol kas turi susigulėti kvapas.
PanaikintiMarija, pirmiausiai panaudojau cukrų arbatai, kvepia labai skaniai levandomis, pačioj arbatoj jau ne tiek, bet vistiek dar jautės kvapas.
PanaikintiTuriu receptą kur levandiniai sausainukai,tai manau puikiai tiktų taip pat :)