Receptas su video iš čia
Mano darytas su vištiena, video - su kiauliena.
2 porcijoms reikės:
2 nedidelių vištienos krūtinėlių
2 riekučių (maždaug krūt. dydžio) kumpio
2 riekučių sūrio
1 kiaušinio
Miltų ir džiūvesėlių voliojimui
Druskos, pipirų
Jei
vištienos krūtinėlė storesnė nei ~1,5 cm tai nupjauti viršų,bet taip,
kad būtų įmanoma perpjauti dar per pusę,na, paploninti, nes kitaip ilgiau
kept reiks, ir išpjauti tą mažąją dalį. Tada pjauti išilgai, bet ne iki
galo, ir "atidaryti" (video aiškiai matos, sunku aprašyt).
Gerai apibarstyti pipirais, druska, ir šiek tiek raudonėlio prieskonių. Man
kumpis patinka pjaustytas smulkiais gabaliukais, tai supjaustau jį,
beriu ant "atidarytos" krūtinėlės, tada dedu sūrio riekutę ir viską
"uždarau" , gerai suspaudžiu, susmeigiu dvejais mediniais pagaliukais.
Tada apvolioti krūtinėlę miltuose, merkti į kiaušinį, ir apvolioti džiūvesėliuose.
Kepti keptuvėje ant nedidelio kiekio aliejaus iš abiejų pusių kol gražiai apskrus ir vištiena perkeps.
Gali sūris kiek pabėgti pro tarpus, jei gerai neužspausta.
2014 m. vasario 3 d., pirmadienis
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Tuno salotos su putpelių kiaušinukais
Tuno salotas darau gan dažnai kai norisi kažko greito ir lengvo. Šioms sunaudojau: Dvi saujas salotų lapelių Pusę raudonos ...
-
Visai neseniai manęs vienas žmogus paklausė, kuris valfių receptas mano mėgiamiausias... Ir tada aš susimąsčiau, kad Belgijoje esu jau 7 me...
-
Gal kai kam pasirodys keistas klausimas, man tai buvo vos ne dienos atradimas. Tiesa, reikia pridurti, šaldau ne visas sriubas, tik trintas...
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą