2010 m. liepos 17 d., šeštadienis

Blyneliai su šokoladiniu medumi bei arbūzais

Gavau "velnių" iš kelių draugių, kad nieko neberašau.. Tiesą pasakius kol kas neturiu ir ką, nieko naujo nevyksta, nieko gudro nedarau, o jei darau, ne fotografavimas galvoj ir t.t na bet bandau pasitaisyt su ypač paprastais, bet skaniais reikalais :), kurie buvo jau daryti labai seniai...




Kadangi mano virtuvėje apsilanki kelios mažos rankytės :) tai padariau blynelių, vaikams patiko, mums irgi, viskas paprasta, tik valgėm su neįprastais priedais.

Reikės:

2 kiaušinių
Apie pusę litro pieno
Vanilinio cukraus pakelio
1 v.š. cukraus
1 a.š. kepimo miltelių
Ir miltų (apie 10 v.š.) bet šiaip žiūrėjau maišydama, kad nebūtų per tiršta masė




Kiaušinius gerai išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Supilti pieną, sudėti persijotus miltus ir kepimo miltelius ir viską gerai išmaišyti.
Masė turi gautis skysta, kaip geriamo jogurto.
Ir viskas, gerai įkaitinti keptuvę, lašelį sviesto ir kepti blynelius.

Įdarai pagal skonį, o mes valgėm su šokoladiniu medumi (toks jau yra indelyje), pirmą kart ragavau, įdomus skonis, ne toks saldus atrodo kaip būtų vienas skystas medus, ir ne toks stipriai šokoladinis jei tai būtų šokoladinis kremas, ir reikia vos vos ant blynelio. Ir dar išpjoviau kelius gabaliukus arbūzo. Na man patiko, tas šiltas saldumas blyno ir arbūzo gaivuma :)
Skanaus!


2 komentarai:

Tuno salotos su putpelių kiaušinukais

Tuno salotas darau gan dažnai kai norisi kažko greito ir lengvo. Šioms sunaudojau: Dvi saujas salotų lapelių Pusę raudonos ...