Aną dieną maniškis užsimanė būtent tokių makaronų :) Pagalvojau, kad tikrai seniai taip darėm, tiesiog paprastai :D
Dariau dviem kartam (t.y. 4 porcijoms) tai sunaudojau:
320 g makaronų (dažniausiai darau su tokiais arba kaspinėliais)
1 skardinę koncervuotų smulkintų pomidorų
Mažą induką pomidorų pastos
Apie 30 ml grietinėlės
2 raudonus svogūnus
200 g faršo
1 morkos
Įvairių prieskonių (baziliko, pipirų, druskos, aitriosios paprikos)
Makaronus išviriau pasūdytame vandenyje 10 min. Prieš tai pasiruošiau padažą: pakepinau smulkintą svogūną ir morką šiek tiek, tada dėjau faršą ir viską gerai pakepinau kol faršas iškepė ir morkos suminkštėjo, tada dėjau prieskonius, pyliau pomidorus bei pomidorų pastą,nemažai vandens, kad būtų skysčio ir dar gerai patroškinau kol pomidorai beveik "susitrynė", tada pyliau grietinėlę ir dar kelias min pakepinau. Ir viskas, nukošiau makaronus, ir pyliau padažiuko.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą