Atnešė man šis receptas du malonius siurprizus-laimėjimus (knygos), tai labai apsidžiaugiau. Kadangi konkursai jau pasibaigę, tai galiu įkelti receptuką ir čia.
Kadangi lašišą valga tik viena namuose, tai kepu vieną gabaliuką. Stengiuosi kas savaitę taip paruošti ir skaniai papietauti.
1 porcijai reikės:
1 gabaliuko lašišos
50 g. laukinių ryžių
10-12 šparaginių pupelių
1 arbat.š. kokosų aliejaus
Mėgiamų prieskonių lašišai, druskos, pipirų
Kelių riekučių citrinos
Ryžius išsivirti su trupučiu druskos.
Lašišą paprieskoniuoti (aš naudojau dž. pomidorą ir baziliką, žiupsnelį juodgrūdės ir druskos, šv. maltus pipirus).
Į gerai įkaitintą grill keptuvę (galima ir paprastoje, tik nebus
griovelių)dėti šaukštelį kokosų aliejaus, ir kelias min. apkepinti
šparagines pupeles, paskaninti maltais pipirais.Pupeles patraukti į šoną
ir dėti lašišą ir kepti apie 3-4 min.ant vienos pusės nejudinant.
Apversti, ir kepti tiek pat laiko ant kitos pusės. Lašiša kepa labai
greitai,jos nereikia perkepti, nes išdžius.
Tiekti į lėkštę, prieš valgant išsispausti citrinos ant žuvies.
Skanaus!
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Tuno salotos su putpelių kiaušinukais
Tuno salotas darau gan dažnai kai norisi kažko greito ir lengvo. Šioms sunaudojau: Dvi saujas salotų lapelių Pusę raudonos ...
-
Visai neseniai manęs vienas žmogus paklausė, kuris valfių receptas mano mėgiamiausias... Ir tada aš susimąsčiau, kad Belgijoje esu jau 7 me...
-
Gal kai kam pasirodys keistas klausimas, man tai buvo vos ne dienos atradimas. Tiesa, reikia pridurti, šaldau ne visas sriubas, tik trintas...
skaniai atrodo
AtsakytiPanaikinti